sâmbătă, 18 iunie 2011

WikiLeaks Romania Romanialeaks.org: Fragment de stenogramă, citiţi cu atenţie!

Fragment de stenogramă, citiţi cu atenţie!
Declaraţia unui important ministru al Cabinetului Boc (da! aţi citit bine!) , facută intr-o discutie cu C.P. Textul de mai jos este o sinteză:


"Toată mascarada asta e o varză anticorupţie în putrefacţie, prin care colcăie viermii de prin vămi şi de prin poliţie, e vîndută Occidentului drept varză de Bruxelles! Chipurile, ca să intrăm în Schengen. Asta după ce occidentalii au citit prin rapoartele OLAF că însuşi ministrul de Interne din România e acuzat de contrabandă cu ţigări în zona în care acţionează pilonul PDL, zis şi Grupul de la Arad, patronat de primarul Gheorghe Falcă, într-o bună cumetrie cu preşedintele Traian Băsescu.


La Arad, relaţia, naş-fin, devine o bielă-manivelă între Falcă-Igaş-Seculici şi alţii.. Pe bani publici. Evident! Aşa că dacă Blaga a fost mătrăşit, iar manevrele de contrabandă, inclusiv cele portuare au intrat pe mîna lui Igaş, ha-i că-i bine să dăm un exemplu fraierilor ăia din Occident. Aşa începe operaţiunea „Vămile“. Arestări în direct pe la TV, cad capete precum adjunctul ANAF, sau, mai nou, chiar prietenul lui Băsescu, Laurenţiu Mironescu, cunoscut, mai nou, ca ţap ispăşitor pe la MAI. Mai pică şi Mircea Banias, om de casă al fratelui prezidenţial, deci alde „fraţii Schengen“ ar trebui să cadă pe spate la o aşa dovadă de luptă anticorupţie, dar, mai ales, de mare siguranţă a frontierelor.
Băsescu intră cu o Falcă-n cer şi una-n MAI ( scuză-mi gluma, dar nu m-am putut abtine!) şi dă direct la gioale mai ceva ca Bumbescu în vremurile lui de glorie. Întrebarea e: ăia din Schengen or fi chiar maimuţe, cum crede preşedintele? Bine, Sarkozy, de acord, n-am pretenţii, dar madame Merkel? Păi, mai pune ea, la vîrsta ei, botul? Asta e unsă cu toate alifiile: nici dacă vine Băsescu şi-o ridică cu pat cu tot în toiul nopţii pe Elena Udrea, o umflă, o ia pe sus, pe jos, şi-o bagă la bulău pentru subminarea Economiei Naţionale, Merkel tot nu crede. Şi nici dacă o trece pe Roberta Anastase prin ciur şi prin dîrmon, de-o scoate iar bună de Miss, rezultatul e tot ăla... În schimb, dacă nu vom fi admişi în Schengen – şi, cel mai probabil, nu vom fi - Traian Băsescu se pregăteşte să-şi joace magistral noul rol, la care se pricepe de minune: singur împotriva Europei.


Aşa a jucat şi la primărie împotriva consilierilor PSD, aşa a făcut şi cu Guvernul Tăriceanu, de ce nu ar merge, di granda, la direct la UE? Atunci ar putea întoarce, în favoarea sa, imaginile pe care le dădea de zor Antena 3 de la nu ştiu ce summit cu Băsescu, care nu era băgat în seamă de nimeni dintre şefii de state şi o ardea pe peluză de unul singur. Başca faza aia cînd a luat-o pe arătură, prin spatele Angelei Merkel, care îl invita s-o ia prin faţă, pe alee. E şi asta o strategie de viitor, nu?!
O să ne ducem naibii cu tot cu Băsescu, vă garantez! Dar ce să facem? Am intrat in horă si jucăm..."


Notă Wikileaks Romania: Este evident ca membri marcanti ai PDL sunt constienti de Mafia portocalie si de faptul ca sunt angrenati intr-un mecanism politico-economic patronat de Traian Basescu. Si atunci de ce, - macar UNII dintre ei, - de ce nu dau totul in vileag? E simplu... recititi fraza din finalul fragmentului de stenograma.
WikiLeaks.ro documente