joi, 2 februarie 2012

SECTORUL 6 - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Scrisoare către U.E. și N.A.T.O.

Scrisoare către U.E. și N.A.T.O.
Domnilor politicieni europeni,
Domnilor comandanţi NATO,
Am fost fericiţi că am devenit membri UE şi NATO, scăpând de ruşii care ne-au jefuit şi batjocorit atâţia ani.
Am crezut că vom fi trataţi ca parteneri egali, că ne vom recăpăta, păstra şi consolida demnitatea. Am făcut toate sacrificiile pe care ni le-aţi cerut, dând dovadă chiar de exces de zel, cu cheltuieli enorme pe spinarea noastră.
Din păcate, n-am primit prea multe în schimb.
Ca cetăţean membru UE şi NATO, simt că ţara mea e abandonată.
Aliaţii noştri nu vor să vadă că situaţia din România se degradează.
Aliaţii tac. Sunt mulţumiţi că au luat de la noi tot ce-au vrut, pe nimic.
Ruşii ne-au furat cu pistolul la tâmplă în timp ce aliaţii ne-au luat ce-a mai rămas prin metode mai "umane". De fapt, jaful sistematic a continuat atât din exterior cât şi din interior.
Aliaţii noştri nu vor să vadă că România se îndreaptă către o dictatură democratică (în democraţie) mult mai periculoasă decât cea comunistă.
În ţara noastră se fură tot ce se poate fura şi se vinde şi ce-a mai rămas din economie unei clienteli politice care nu mai are limite. Tot acest jaf se face pentru a se menţine la conducerea ţării o putere bolnavă.
Disperarea şi paranoia a cuprins toate structurile puterii.
Puterea se bate acum cu poporul ieşit în stradă, încercând să ne explice că suntem atât de proşti încât nu ne dăm seama cât de bine trăim.
Jafurile, şantajul, cămătăria, violurile, furturile, crimele la comandă, sinuciderile, abandonul copiilor, pruncuciderile etc. definesc tabloul mozaicat, murdar de sânge al aliatului vostru-România.
Profitând de lipsa de autoritate statală, chiar de o disoluţie statală tot mai evidentă, extremiştii unguri cer autonomia teritorială şi înlocuiesc simbolurile naţionale româneşti cu cele maghiare. Continuarea acestor acţiuni separatiste va duce iminent la transformarea României într-un alt Kosovo.
Atunci poate veţi interveni voi cu forţe tampon undeva în interiorul Transilvaniei, asta însemnând că Ardealul se va fi întors în anul 1940.
Un asemenea aliat doriţi voi ?
Ce să faceţi cu un aliat-povară ? Nu vreţi unul puternic ?
De ce vă faceţi că nu vedeţi nimic ?
Treziţi-vă ! Încă vă iubim şi vă aşteptăm.
Noi ne simţim trădaţi de-ai noştri dar şi de voi. E adevărat, în mod democratic, dar destul de murdar. Poate e prea târziu pentru noi ca să mai prindem vremuri bune.
Dar măcar copii şi nepoţii noştri să simtă că aţi sosit cu adevărat. Ei cred în voi mult mai mult decât noi. Vă rugăm să nu le înşelaţi aşteptările pentru că nu veţi fi iertaţi niciodată !


Salut UE şi NATO,
Col.(r) lect. univ. dr. VASILE FULGA